Weekenden: Få en gymnastikoplevelse i Humlehøjhallen

28. februar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften blev der taget hul på det lange og fantastiske program, der er sat i scene af DGI Sønderjylland.IMG_1080

– Vi skal se en række idrætsefterskoler vise, hvad de kan og vi skal se et væld af gymnaster. Flere end 3000 i det hele, siger konferencieren umiddelbart efter fanerne er båret ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når det er DGI, så handler det om fællesskab og der er ikke meget, der giver mere fællesskabsfølelse end en sang, så alle var med på: Du kom med alt det, der var dig.

Sangen er på ingen måde tilfældigt valg, for det er netop dét, som alting handler om. Når du henvender dig til DGI, så kommer du, som du er, altså med alt det, som du rummer. Og du bliver en del af fællesskabet.IMG_0992

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ved fredagens opvisning blev der smilet og klappet. Fordi gymnasterne oplevede, at de var en del af holdet, at de var fælles om at vise, hvad de havde trænet sammen. Og fordi publikum havde følelsen af at være en del af det hele – og det giver en virkeligt god stemning.

Netop dét, at der er gymnastikhold, der byder på en oplevelse, når de viser resultatet af vinterens træning frem, må give en masse børn og voksne lyst til at være med.

Og det at være med i en flok, giver noget andet og mere end at stå træne med en maskine i sin egen lille verden. Du får motion, opmuntringer og bliver en del af en helhed – og en hel kæde rækker længere end et enkelt led. Kort sagt, du kan hente fysisk, psykisk og socialt velvære, åbne vinduet til sundhed og velvære.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tryk på knappen og se billeder, så du ved, hvad du kan opleve lørdag og søndag:

Knap

28. marts 2024 Erhverv, Sønderborg

Altid Vikar i Huholt fik brug for mere plads

28. marts 2024 Erhverv

Gennem et par år har Kasper Sauer siddet i Huholt og sendt vikarer ud til det pædagogiske, sundhed- og psykiatrifaglige område. Han og familien var flyttet fra Nordsjælland og hjem til det sønderjyske og som salgsdirektør i Altid Vikar skal Kasper Sauer lave nye samarbejdsaftaler og rekruttere vikarer til hele Syddanmark. “Det er gået rigtigt […]

Læs mere...